PAC HOSPITAL

Hi mommies... ok yg first mom I nak share. kalau nak tahu mana PAC terus ke wad bersalin. takpayah pergi emergency kita mmg ada fast lane. naik ke wad bersalin masuk and terus register. lagi satu pakai kain untuk memudahkan dua pihak between Dr and kita. kalau sakit contractions/turun tanda jangan pergi KK atau klinik ya. #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Betul tu mummy. Hospital Ampang, PAC nie sebelah sahaja emergency. Kalau mummy2 sakit perut, keracunan makanan ke apa ke, bukan untuk check laluan sahaja, sebelum bersalin sakit perut ke apa ke, mmg diorg refer terus ke PAC kalau kita preggy. X perlu pergi emergency.