Jerawat di badan

Hello Mommies , normal x tumbuh jerawat dekat belakang bdn smpai ke perut 🥺 . stres tgk byk biji2 mcm jerawat dr blkng smpai ke perut + parut bintik2 hitam dah mcm kena chickenpox parut dia ☹️ . ada solution x ??

1 Balas

saya pun mcm tu sis , taktahu la hormon pregnant ke atau ape . sbb nak kata tak mandi selalu je mandi berpeluh lain macam yee pregnant ni . nak kata tak jaga kebersihan diri mandi sabun je . saya rasa memang hormon sbb badan saya pun ada jerawat dan kulit pun hitam sikit . lepas bersalin la baru boleh rawat semua masalah tu🤭