Sakit pinggang

Hi mommies. Normal tak baru 24w dah start rasa sakit pinggang? Ke mcm awal lagi utk sengal2 pinggang dengan belakang badan? Kadang nak kena letak minyak sikit baru lega. #bantujawab #firstmom

3 Balas

Saya start 25w baru start sakit belakang badan, dah try mcm2 posisi duduk masa kerja ni pun tak okay😅 Last2 consult Dr suruh topup makan supplement calcium (any brand) untuk kuatkan tulang

1mo ago

Saya beli brand Obical ini di farmasi. Baru mula ikhtiar makan bermula minggu ni. Harap kita semua diberikan kesihatan yg baik ya🤲

normal🤣 termengah penat pun ye. cuma monitor je kalau sakit sangat pinggang tu and ari2 tu kena jumpa doc .

1mo ago

Baikk. So far sengal2 pinggang je. Ari2 takde apa. Harap2 takde apa 💪

sy 24w ..sakit pinggang sblh kanan dan perut kerap mengeras 😁 pergi hospital rupanya kencing kotor ..

1mo ago

Oh yeke. Dr bagi ubat ke? Lepastu dah ok tak skrg?