Susu Formula

Hi mommies, normal tak baby minum susu formula and few minutes after dia membuang air besar. Susu tak sesuai ke kalau macam tu? Atau monitor saje najis baby? #pleasehelp #firsttimemom #firstbaby

1 Balas

Bby sy mcm ni, tgh minum susu pon berak.. pernah tanya doc, doc kata normal.. tapi better sis tny doc sis utk kepastian

1y ago

Baby sis minum susu apa ye? Baby sy minum lactogen, lepas minum lepastu mesti membuang.