Gegata semasa mengandung 7week+

Mommies, normal ke kena gegata semasa hamil 7w+? Satu badan kena termasuk muka. Nak kena buat apa ya? Salah makan or mcm mana? Risau 😫🥹#pleasehelp

1 Balas

klau xde alergik pape, mgkin ade sarung cadar or pakaian x bersih betul2 sbb hama ke ape. x normal kena gegata time preggy. kena gi klinik trus sbb nnt dah la x selesa. makin garu makin naik satu badan. sllu cara cepat nk hilang doc akan cucuk ubat steroid. tp kena mntk ubat yg ssuai dgn org preggy la. basuh sume cadar langsir sarung kusyen seminggu sekali.