Keluar darah merah hari ke 36 berpantang.

Hello mommies. Normal ke keluar darah merah? Tapi sikit ja. Harini hari ke 36 pantang. #bantujawab #firstmom #ingintahu

2 Balas

ada urut or tungku ke? Kalau ada normal & kalau takda pun normal je, kalau dah suci dari nifas boleh jadi ni period even sikit dgn syarat dia keluar cukup sehari semalam. Mcm saya jenis regular period dari muda. lepas bersalin, gugur, ectopic period tingtong sikit & take time nk regular balik. Saya sampai pernah scan tp doctor kata rahim dah bersih.

3mo ago

Better pergi scan ke?

nifas masih ada ?

3mo ago

nifas max 60hari. kalau between tu ada stop 15hari keatas, so next yg dtg tu adalah period.