Kencing bayi

Hi mommies normal ke kalau bayi prmpuan 4 bulan kncing mcmni ? Nurse ad bilng masa lahir normal kalau mcm ni tapi skrg dah 4 bulan normal ke ?#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

Kencing bayi
4 Balas

tu normal mummy,die color pink2 kn..kna kerap mnyusu bayi je..walaupun bby tknk sya sua jugk mnyusu..ank kita sbya 4 bulan..dh jumpe Dr.. Dr ckp sbb musim pns jdi kna kerapkn mnyusu..sbb kdg2 air kluar mlalui peluh..lps sya kerapkn susu trus ok dh..kncing pun byk..sya pun mnum air msk byk

11mo ago

Thnkyou mummy !! Baby tak nak menyusu 🥲 paksa pun tak nakk tapi sekarg dah ok kerap menysu dah tiada kesan pink2 tu 😊

sist... anak saya pun hri tu juga dlm seminggu kencing kesan darah... Sya bagi kerap minum susu bf insyaallah lma2 hilang biasa baby cm tu sebab kurang minum

11mo ago

welcome 😍

Sy pun mengalami benda yg sama....sdh check dkt hospital negative tiada mslh...tpi kencing masi sama. .baby boy

12mo ago

Sama la dah jumpa dc kkia and swasta msih blm dpt jwpn 🥲 tak senang hati knpa blh mcm ni

baby menyusu ok tak?banyakkan menyusu baby ya. takut dehydration ja

11mo ago

Ya sis btull cuaca skrg lgi panas memng perlu kerap bgi susu . Cumanya bayi saya ni asal nak bg susu nangis tak nak . Tpi sekrg dah mau menysu dah syukur Sngt2