Kerap mengantuk

Hi mommies, normal ke di second trimester kerap nk tidur je ? Mata pun dah mcm panda. Malam dh tidur awal, siang mengantuk lagi #firstmom #firstbaby

4 Balas

Sama la saya pun masuk 2nd tri mmg bertambah kuat tido berbanding 1st tri. Nk kata penat tkde la buat kje berat sgt pun. Saya anggap badan saya buat persediaan tdo puas2 sbb nnt dh bersalin x cukup tdo pulak, jd enjoy je laa selagi bole tdo, kita tdo ??