Adakah normal bagi bayi 20 hari terbatuk?

Hi mommies. Normal ke bagi baby usia 20 hari untuk terbatuk kadang2? Adakah baby saya sakit atau batuk disebabkan saki baki muak susu pada tekak? Baby saya tak batuk sentiasa tp saya perasan sebab kan gelojoh susu dia akan terbatuk bila menyusu atau kadang2 selepas muak. Batuk sekali je macam tu lepas tu dah. #firstbaby #mamarisau

1 Balas

Bg saya normal sebab bby kak saya pon terbatuk jgk kdg²...Klau ada misi yg dtg melawat sis boleh info dkt misi yg bby sis batuk²...Klau batuk berterusan nafas laju cepat pergi ke klinik...

5y ago

Terima kasih 🙆🏻‍♀️