BABY X BERAK 3 HARI

Hi mommies, normal ke baby 3m x berak 3 hari? Dia fully fm #risau

4 Balas

kalau baby minum susu formula die akan berak sekali sehari . kalau breastfeed 2 3 hari sekali . lepas mandi tuh try urut urut perut diee tapi jangan kuat sangat lak . anak sayaa kalau tak berak sayaa tuam pastu urut pakai minyak yuyi . kadang kadang bercakap ngan die suruh berak . lepas satu jam terus meneran jee .

kalau baby masih breastfeeding tak apa sebab susu yang dia minum tu tak ada apa yang nak disingkirkan.. so dia akan jadi darah daging baby.. walaupun dia tak berak, baby akan kencing..

lepas mandi buat urutan iloveu dan senaman kayuh basikal. if baby meragam,menangis,nampak tak selesa,perut keras refer doktor terus.

susu tak sesuai kot