Mommies normal ka baru 8 weeks serasa sakit senggut

Mommies normal ka baru 8 week tapi rasa sakit senggut saja ##seriustanyabunda

3 Balas

sakit yg amat sakit ke macam mana? kalau ada spotting perlu jumpa doktor. lain orang lain level sakitnya. kadang sakit tu sebab rahim nak membesar 😊

Nti tanya nurse / doctor. Lain org lain cara nya sis. Better sis info diorg utk confirmation☺️