Urutan untuk czer

Hi mommies nk tnya yg mana mommies yg czer, hari keberapa ye mommies berurut (urutan tak usik perut)? And org urut tu akan usik pinggang kita ke kalau urut?

1 Balas

Sy anak 1st czer.. sy ambik slpas 2 mnggu sbb luka baru betul2 cantum elok.. diorg takkan usik bhgian perut.. tungku pun diorg tak kacau bhgian perut.. Sblm urut diorg tgok dulu luka kita cantum elok @ tak.. tp yg pasti diorg takkan kacau bhgian perut