Sakit tekak ketika pregnant

Hi mommies. Nk tnya time pregnant boleh tak makan lozenges macam strepsils atau fisherman? Sakit tekak sangat ni

1 Balas

Pernah kawan sharing dia ada batuk, then dia minum ubat batuk cap ibu dan anak. Pastu baby kurang bgerak. Bila pegi emergency, doctor ckp sbb effect ubat batuk tu. Baby kurang tido. Mcm sy. Kalau sakit tekak, sy banyakkan minum air putih saja mummy. Takpa banyak kencing.

2y ago

Huhu tu la kan. Dok minum air suam ja ni. Tp sebab batuk jugak. Sakit betul. Rasa tangkap urat perut tu😅