Simptom² msuk 27w

Hi mommies .nk tnya klu msuk 27w ni normal ka ada keputihan yg cair mcm air tu meleleh?lpastu dpt tnda² perut sllu mngeras sakit dia smpai keblkng bdan tp skjp² hilang lpastu dtg balik dlm 10mint bgitu lma?#firstmom #ingintahu

3 Balas

sis pergi hospital check ya.. saya 20w keluar cecair putih juga mcm susu meleleh.. rupanya leaking ketuban.. kena admit ward.. skrg dh ok 24w syukur dpermudahkan.. apa pun check trus kat hosp ya

4mo ago

sorry silap, lepas discharged dr hospital, terus kan antibiotik selama 10hari & appointment dktr seminggu sekali.. apapun trus la ke hosp sebab jenis2 cecair yg keluar ms preg ni mmg susah kita nk kenalpasti sndiri kn..

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

bgus p hsptl.tkut2 leaking....smga dprmdhkn