Normal ke?

Mommies. Nk tnya kalau pregnant 9w4d mmng normal ke perut tak nmpk lagi?

9 Balas

hm 9w xnmpk apa pun. janin pun cinonet besar butir beras saja. klu la 9w dh nmpk perut, bayangkan bila cukup bulan mcm mana..mau tak terbangun dari katil nanti. enjoy your pregnancy with +ve mind, banyakkan membaca dari apps ni ya.

4w ago

pnglmn 1st pregnancy 32w baru la nmpk...itupun kdg org xperasan juga. dh serah diri overdue pun kecik je sbb baju hsptl bsr sgt 😂 .tp bila bby lahir...dkt 3.40kg juga beratnya.

Okey je.. saya 2nd pregnancy ni, 9minggu lebih jugak.. masih nampak biasa kembung gitu je.. 1st pregnancy, 25 minggu pun tak nampak lagi.. 30 minggu baru nampak bulat & orang perasan.. enjoy jee 🤭

Saya 10w pun leper mcm takde apa 😂 kalau tiba2 nampak besar tu sbb lps makan atau bloated. Kalau Lepas membuang atau tak makan lagi. Mmg leper sgt.

Normal sis, mcm saya perut sentiasa bloated, nampak mcm baby bump 😂 padahal tapi kandungan baru lagii tu

xpa ada yg preggy xnmpk perut janji baby membesaq mngikut perkembgan minggu ke minggu

setiap badan tak sama.. yang penting mommy n baby sihat

sy 12 weeks pun perut still xnampak lg.

Normal, perut saya just nampak bloated