EVAP line atau ???

Hi mommies, nk tnya EVAP line ke tak?? DPO 10.. #advicepls #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

EVAP line atau ???
4 Balas

Hai sis tak tahu lah. Sis sabar, tggu je sebulan lewat period. Kalau pregnant mesti dapat double line sama terang. Jimat.

3y ago

Sis shazz, saya tahu pudar pun positif tapi nak yakin pregnancy betul2 berjaya tunggu double line sama terang sbb kdg2 line pudar tapi chemical pregnancy/gugur. Mudah gugur(fragile) kalau line masih pudar. Sy dh byk kali kena faint line sblm ni tp pregnancy masa tu tak berjaya. Saya cdgkn supaya dpt org lain dpt jimat duit & tak kecewa. Kalau pergi klinik gov mmg xde test darah, pakai UPT. Klinik nak result double line sama terang baru declare pregnant. Klau faint line klinik declare tak pregnant walaupun tgh pregnant.

Rasa macam evap line kalau tgk dr gmbr…cer try lg sekali

pudar lagy tu

notsure