Bersalin Vaccum

Hi mommies, nk tanya sy bersalin vaccum..luka bawah 3rd degree.normal ke nk masuk sebulan luka bawah rase nyeri2 lagi?bila berdiri lama pon rase nyeri lagi#bantusharing

4 Balas

Normal sis. Saya dah week 5 baru baik. Luka dh cantum elok week 3 tapi masih rasa ngilu kat bawah, masuk week 5 Alhamdulillah ok

Saya pun sama mcm sis. Dah sebulan lebih, tapi masih rasa tak selesa kat luka bawah.

Sy 43 hari masih pedih bila kencing .. lagi2 dekat isi yg baru tumbuh huhu..

9mo ago

sy dh pi klinik kk tanya..dia kata sbb masuk vaccum, smpai tertekan pundi kencing..so mcm bengkak and luka jahitan terkena skit pundi tu yg pedih tuu..dia just bagi ubat tahan sakit jer...huhu

Prnah check tak? Luka tu dah sembuh ke tak?