Ketebalan leher semasa details scan

Hi mommies! Nk tanya pernah tak mommies mengalami mcm ni sewaktu details scan? Doc detect ketebalan di leher baby sy dan mintak sy refer pakar. Sy risau sangat. Ketebalan leher ni antara symptom baby down syndrome. Pls share pengalaman anyone? Sy 22 weeks. #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

detail scan kt swasta ke bru dpt thu...bkn wktu scan kt kk doc akn scan bby tgk lher dia...sbb aritu scan time 18w doc kta oky jaa bby sy dan scan pkar skli pn kta oky sbtu ni nk buat detail scan kt swasta....risau plk bila tgok sis pnya post dpt thu time detail scan....smoga ank kita xda apa² laa yaa dn slmt dilhirkn nnti...

2y ago

Mungkin sbb awk ada history mcm tu. Sbb tu doc berjaga jaga. Aaminnn mudahan anak kita selamat semuanya sehingga melahirkan