nak tanya

Hi mommies nk tanya.. ada tak cara nk bgi hilang angin. Kes lmbat makan. Agin penuh perut kiqa nak muntah ja ?? #6weeks6days #bbyfrst.

2 Balas

mnum sup panas2..n klu mau elak dri masuk angin gara2 llbt mkn..alas perut dulu dgn minum milo ka susu ka lps tu mkn 2 3 kpg roti

5y ago

Baru lpas mnum milo panas. Lpas tu muntah balik 😣😣😣

mcm sy sapu mi yak kt belakang,danmi um sikit air halia buat sdri...insyallah ok tu,jgn mi um byk sgt nnt panas dlm.

5y ago

Air halia tu buat mcm mana ya. Blend ke mcm mna 😅 minum air eno ti xboleh yaa.