Spotting ke

Mommies. Ni spotting ke? Tadi pagi ada bersama suami. Takut pula. Takde sakit perut juga. Sy skrg masuk 8w. Lusa ni baru next appointment dgn dr #firstmom #firsttimemom #advicepls #tqsharing #advicemommies #ingintahu

Spotting ke
3 Balas

Rse ni bkn spotting tp keputihan. Spoting tu darah coklat. Elakkan bersma suami utk 1st trimester. Bg kandungan kukuh dlu. Bykkan mkn yogurt asli dan kerap tukar panties.

spotting tu tompokan darah . sy nampak mcm keputihan jaa . elak kan dulu bersama dngn suami. ni klau dc pkar thu dia pun mrah .

Bukan spotting