Schedule baby makan

Hi mommies. Newmom here, next week my baby akan masuk 6month. I serious nak tanya mommies semua mcm mana you guys schedule waktu makan, waktu menyusu, waktu tidur (nap time tengah hari) anak? Kalau sekarang ni, susu & tidur I boleh differentiate lagi between these two yg mana satu dia nak. Misalnya, Lepas makan nasi tu, dia nak tidur, susu dulu tak? #firstmom #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

Schedule baby ni kita mummy dia yg plan dan tgk kesesuaian baby dengan step apa yg baby blh terima .