Covid-19 Vaccine Booster

Mommies, nakapagpabooster na ba kayo ng Covid-19 Vaccine? #TeamBakuNanay #ProudtobeABakuNanay #AllAboutBakuna #HealthierPhilippines #VaccinesWorkForAll

12 Replies

just had my 2nd dose shot last October so di pa ako schedueld for that. But my husband had his nooster shot already. From Sinovac to Moderna.

2y ago

si hubby ko din nabooster na Ng November. from Sinovac to Pfizer

ako di pa. 'coz I just had my 2nd shot last October. But my husband he juat had hia booster shot 2 weeks ago.

2y ago

same with hubby may booster shot na din. waiting for my schedule na Lang for my booster.

hindi pa. just got fully vax last week of nov. no update as of now for the booster shot

2y ago

next year Ka na Mommy. ako by January

Hindi pa kakatapos ko lang kasi ng 2nd dose ko nung November. Hehe

2y ago

next year na Ka Mommy. ako Baka 1st week Ng January

Hindi pa ma. After 6 months ata dapat after ng last vaccine mo

2y ago

yes mostly 6mos after the second dose. Janssen is 3mos

Hindi pa mommy. Sa march pa ako due for booster.

Gusto ko magpa booster ng covid19 vaccine

2y ago

me too Ma. waiting na Lang Sa schedule ko.

Hindi pa, mommy... Waiting pa po...

2y ago

me too still waiting for my schedule this last week or December or first week of January.

ako wait pa po ng schedule ko po

not yet. we are due mid jan pa.

2y ago

me too either last week of December or January