Tendangan baby

Hi mommies nak tnye selalu week berapa dah dapat rasa baby tendang2 dalam perut? Kalau week 15 logik ke? Sebab kadang2 tu rasa sakit geli2 kat 1 tempat dkt perut tu.

4 Balas

Selalunya sis utk first baby lmbt..18mgu ke atas baru terasa..kuat sikit 25mgu ke atas mmg tak tdur mlm la jwbnya time tu 😄

Saya 14 week 4 hari dah rasa alhamdulillah semoga semuanya berjln dgn lancar dan semoga baby sihat2 jer di dlm . :)

Saya start 17w rasa tndang bnyk kli

kalau first baby selalu lewat