food

mommies .. nak tanye... klw mummy semua ngidam... bile dah dpt mkn ap yang yeringin.. lpastu ad ase nak mkn lagi ke ... Lpastukan boley share x bnda ap je yg xley mkn mase kandungan baru lagi .. Maaf bertanye baru pengalamn pertama

1 Balas

Dkt apps kita ni ada 1 section nutrisi dan makanan..kat situ sis boleh baca apa yg boleh dan apa yg x boleh..tp kebiasaannya awal2 pregnant ni elakkan mkn durian dan nenas