Menangis tiada air mata

Hi mommies, nak tanya sikit. Normal ke bayi 3 bulan lebih menangis masih tak keluarkan air mata? Risaulah 😭#firstmom #ingintahu

5 Balas

baby sya 4bulan pun nangis kadang ada kluar air mata kadang tak da pun ..sya pun kadang risau jgak normal kaa tak😅

normal. tu maksudnya bukan menangis sedih. dia menangis marah tu. ada lah yg tak kena, kembung ke penat ke etc.

anak sy besar baru keluar air mata, tu pun kalau nangis tipu, kalau betul nangis xkeluar

anak sy 2 bln menagis betul² sedih baru kuar airmata. kalau menagis mengada² tak de pun.

5mo ago

sama hahaha

haha..biasa la..no worries mummy