rasa sengal 13 minggu

Hi mommies.. nak tanya, saya pregnant 13weeks, normal ke kalau rasa sengal2 macam nak senggugut bila waktu malam? dah 4 hari rasa macam ni.. maaf saya first time mom, inginkan kepastian.. boleh mommy2 bagi pendapat?

2 Balas

sengal waktu bila Tu? kne jaga posture badan..kalau tgh baring,make sure baring mengiring Kiri / Kanan..xbole baring terlentang Tegak...

2mo ago

sis Cuba beli bantal Pregnant bentuk U besar Tu...selesa Kita tido since 8w smpi skrg..lenaaaaa meleley air liur haha

kene jaga postur badan