Period bagi beastfeeding mommy

Hi mommies nak tanya, saya fully breastfeeding mommy bagi baby 4bulan. Normal ke ada masa saya keluar darah tapi setitik sahaja dari faraj. Adakah itu dikira period?

2 Balas

sya pn mcm tu sis. drh keluar setompok je dah xda. xda brsama suami lg. period pn xprna baby dah masuk 4bln. kata org normal utk fully breastfeed 😅

kalo setitik tp bukan berterusan dalam 24 jam tuk bukan kira period. tp kalo seharian dalam 24 jam tu keluar darah baru kira period even sehari saja

9mo ago

Oh saya lap kt tisu ada bersama keputihan.. maybe bersama suami la kot.. nanti saya cuba check ke dr.. tq sis 😊