Buku pink

Hi mommies, nak tanya. Saya dah 5 bulan, selama ni saya checkup di kk peringgit melaka. Since husb kena tukar tempat keje saya duduk dgn mak di puchong. Kalau ikutkan my next checkup 25hb ni, tp saya dah call kk puchong beribu kali tp tak angkat, tgk di fb kena buat appoinment & semua dah fully booked sampai bulan 8. Buntu saya. Takkan nak kena skip checkup utk 2 bulan.. so kalau checkup di swasta pakai buku pink kk boleh ke? #pleasehelp #bantusharing

10 Balas

sis call kk mane? kk batu 14 atau kk desa pulau meranti?

2y ago

sis puchong kwsn mana ya? sbb ada kwsn under dengkil kena pegi kd pulau meranti, pendapat sy if takde org jwb call juga better pegi je klinik utk dptkan appointment.