Kehamilan (luar nikah)

Hello mommies.. Nak Tanya saya baru 18 tahun. Semalam I dah ambik buku pink bersama pasangan I. Tapi nurse Kata kena ahli kebajikan nak jumpa I Hari selasa ini... Adakah sesiapa alami ini Dan I takut sangat.. Mereka akan tanya apa ye? Tolong bagitahu #firstbaby #bantusharing #1stimemom #seriusnanya #jangandibully

2 Balas

diee jst tanye awaa nak jage baby tuh or bagi orang , bapanyee keje apee , gaji bapanyee , bapanyee ade bagi duit takk , bile nak kawen pastu last duduk ngan sape lepas bersalin means time pantang . tuh dari pengalamann sayaa laa .

dia nak tanya rancangan utk anak selepas lahir je. sapa akan jaga. mcm mana dgn pendapatan awk utk jaga baby. tempat tinggal mcm mana utk baby. semua utk keselamatan n keselesaan baby