Ambil minyak kelapa dara

Hi mommies nak tanya perlu ke kita ambil/minum minyak kelapa dara ni tujuan dia untuk apa ye yg sebenarnya. Ada kesan buruk tak selepas beberapa bulan tu. Sbb tak pernah amik any supplement luar #pleasehelp

4 Balas

sy ambil untuk elak buasir dgn naikkan hb . sbb sy mmg ade mslh buasir . tp yg nmpk ketara skrg hb sy dr 10 ke bwh trus jd 12 ke atas . nurse dgn doc puji dan tnye sy ade amik apa2 supplmnt ke sbb sblum ni hb sy mmg susah naik wlupun mkn zincofer..

2y ago

ok tq sis