Keluar lendir darah berwarna merah dan coklat, tapi sedikit dan kerap

Hi mommies, nak tanya pengalaman, ada ke yang mengalami light bleeding sepanjang kehamilan? saya start light bleeding sejak minggu ke 11 kehamilan dan sekarang dah seminggu lebih masih sama. Dah refer hospital dan klinik, mmg Dr cakap ancaman keguguran, tapi scan baby okay, dr bekalkan ubat kuat rahim selama 21 hari. Kalau ada yang voleh kongsi pengalaman, macam mana mommies hadapi dan share tips sikit. Thanks ♥️

1 Balas

Pernh wktu 6w tp Dr xde bgi ubat ke apa cuma mtk repeat scan 2w..Sis makan je ubat tu smpai hbis n bedrest ckup2..mcm sy berlanjutan smpai la gugur.. silap sy x take action dr awal..scan pon sebulan lps tu..tau2 bby dh xde..sy xde kuar lendir cuma spotting coklat light2 je ..klau tenung pantyliner bru nnpk..time penat bnyk sikit kuar