I NEED TO KNOW 🥲

Hi mommies, nak tanya normal ke kalau time buang air kecil then keluar benda mcm tisu sikit dgn kita punya bahan buangan tu? Tapi kadang kadang jela, tak selalu. Sy risau keputihan jea, tapi takde rasa sakit or gatal. Ada tak mommies yg ada problem mcm ni juga? Share ur experience sikit, tq #11weeks3days

1 Balas

Untuk kehamilan normal,peningkatan hormon kadang2 memang bisa berlaku. Selagibtak gatal n berbau x masalah jangan risau 👍🏻