Hidung berdarah

Hi mommies nak tanya normal ke kalau masa preggy ni hidung kerap berdarah ?

1 Balas

Nmpk dri post2 ibu lain dekat apps ni kata normal jg kalau darah tu tak banyak, sbb sy pn hidung kerap bedarah cuma darah tu xmengalir la, tau bedarah bila cuci tahi hidung je bru perasan ada darah dekat tahi hidung. cek up minggu lalu sy bagitau nurse jg, nurse kta mmg akn ada yg kerap bdarah hdung sbb dlm badan kita pnas. Dia pesan minum air masak banyak2.

1y ago

Ye ke mommy ? Saya ni siap nitik nitik lagi darahnya 🥲 risau juga sbb tak pernah jd kan .