Keputihan berlebihan

Mommies, nak tanya, normal ke jika pada kehamilan 8w, berlaku keputihan yang berlebihan, satu pantyliner tu macam ada keputihan cair. Risau pulak kiter.. ada sapa2 boleh bantu ke utk hilangkan rasa risau ni? 🫣#pleasehelp #firsttimemom #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Apa2 pun better sis tgkp gambar, nnt bila jmp doc, tunjuk pada doc tu, supaya doc boleh jadikan sebagai bahan rujukan. Barulah kita boleh tau keadaan tu ok ataupun tidak.

selagi xde bercampur darah or coklat2 n x berubah wrna, supposedly okay je. klau risau, snap gmbr n pergi klinik. tunjuk dkt doc.

1y ago

Keputihan tu macam kekuningan okay ke?