susu

hi mommies , nak tanya .. mommies semua start keluar susu bila ye ? lepas lahirkan baby atau sebelum tu lg ? ? sebab saya dah masuk 8 bulan tp takde rasa sakit2 lg dekat payudara . normal ke ? ?

2 Balas

Normal awak kalau ada org yg kuar masa pregnant, ada yg kuar lepas pregnant..sy 5 hari lepas pregnant baru kuar susu, lepas tu baru 2 years full breastfeeding..

5y ago

okeyyy thank you sis

Saya haritu try picit2 masa ngandung.awal2 tu xkuar gak.pastu sampai 1 hari keluar susu saya dh ok.Alhamdulillah lepas bersalin dh boleh menyusu.

5y ago

Picit area puting mcm nk kuarkan susu..