Kandungan 6 minggu

Hi mommies, nak tanya, mcm mana ya rupa sebenar kalau keguguran 6 minggu? Pagi ni sy pergi tandas, keluar mcm selaput darah, nak kata ketulan pun tak. Adakah sy gugur? 4 hari lepas baru cek kandungan, semua okay 🥺. Pagi ni keluar darah fresh sikit, then, ada selaput darah mcm tu. Sy buntu#firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Sis sakit perut x? Pengalaman sy 2 kali miscarriage area 5 weeks, kluar darah laju mcm period, then esok nye kluar terus kantung.. Mcm tu

1y ago

Haah ye sis sakit perut mcm senggugut tu.. Memulas,bila kantung kluar dah lega dah