Tukar jantina

Hi mommies, nak tanya la..tadi saya pergi check up untuk 16 minggu punye..dan sekali scan baby...lepastu doc kate, mungkin boleh nmpk dia punye gender.. sekali tu baby pun tengah kangkang..Doc kate nampak la anu die..obvious..and the result is boy..jadi apa yang sy nak tanya ni, sesiapa pernah ada pengalaman mcm ni?? Dan adakah memang dah betul2 comfirm jantina tu????????#pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Balas

scan gender cuma anggaran shj. kalau nak double confirm boleh check lagi utk second opinion. kawan sy scan 5d bila lahir x sama jgk gender masa scan dulu x pasti la mana silapnya