9week today

Hi mommies! Nak tanya, kalau scan hearbeat, sekarang klinik bagi suami masuk tak ya? Sebab saya ni first time. Suami saya nak tanya doc macam2. Haritu masa check pregnant suami saya xdapat masuk. Rabu ni nanti nak kena check kat doc untuk heartbeat..kalau bole nak bawak juga husband masuk..sebab husband xde simptom covid or apa2 sakit pun. Just nak masuk teman je..#bantusharing #1stimemom #firstbaby #seriusnanya

1 Balas

Check dkt KK ke puan? Kalau KK maaf sy tk pasti. Tapi kalau swasta selalunya boleh je. Saya check up kt klinik swasta, banyak kali dah suami teman utk tgk perkembangan baby sekali

3y ago

Klinik swasta . Tp yg sy prgi ni hritu xdpt msuk pula. Nk try prgi yg lain 😅