Deliver swasta atau kerajaan?

Hi mommies, nak tanya. Kalau bersalin kat hosp kerajaan memang suami tak boleh masuk ke? Nangis la kalau suami tak dapat teman. Hosp swasta memang confirm suami boleh masuk? #seriousquestion #FirstTimeMommy

2 Balas

Untuk prosedur terkini , call hospital. Bulan November, boleh je masuk LR di HTJ dan ada prosedur tertentu. Untuk swasta, setahu saya kena booking dulu dan ada prosedur tertentu juga macam lg beberapa minggu sblm due kena check up di sana. Tak boleh sukahati melainkan ambulans bawa awak ke sana dan mereka terima.