Baby aktif

Hi mommies , nak tanya kalau baby aktif pukul 3 4 pagi normal ke ? Aktif sangat² dia gerak , jadi risau . 😅

3 Balas

normal....bby sya aktif bila ada abah dia...sbb abah dia bnyak talk dgn dia....lpas abah dia balik utk brtugas...kurang aktif macam mna msa abah dia ada...so sya lah kna ckp pujuk² spya ada jugak dia kick sikit²....

normal je. sy pon kdg time nk tdo la dia nk bergusti. hahaha. kena bersandar dlu. kdg terlelap time bersandar je sbb dh ngntok sgt. hehe

normal