Susu baby langkah 1-2

Hi mommies nak tanya jika anak minum susu langkah 1 sehingga 12 bulan, lepas tu tukar ke langkah 3 boleh tak? Saya confuse krn lkgh 1 (0-12bln). Anak saya dah 12 bulan tak minum langkah 2. Is it ok? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #firstbaby #firstmom

1 Balas

Boleh saja . It is fine. Ada susu formula x de step 2, contoh mcm frisolac. Die terus ke frisolac gold step 3. Yg step 3 tu okay dah sesuai sbb die tulis kt tin dr 1- 3 year.

2y ago

Terima kasih mummy