S-26 for baby 2 months

Hi mommies, nak tanya if sesiapa ada pengalaman/nak review s-26 for baby 2 months. Nak try susu baru. Sebab dulu terbeli dutch lady kasi dkt baby, until now berat macam tak naik sangat. Kesian baby macam lapar je. tq mommies

1 Balas

S-26 org kata panas. Takot stgh beby xdpt terima susu tu. Boleh menyebabkan sembelit. Sy try jugak bg beby minum dutchbaby berat pn naik sikit je. Lepastu sy tukar minum NAN PRO alhamdullilah naik byk. Beby pn kenyang.

5y ago

Mommy refer sini eaa 👇🏻👇🏻 http://www.klmenjerit.ga/ketahui-warna-najis-bayi-anda-normal-atau-tidak/