Hello mommies. Nak tanya if dah 5weeks, tapi takda simptom mual2, adakah normal?

3 Balas

Hi saya pun sama tak ada any simptoms pregnant mcm morning sickness pun. Kekadang risau and ramai ckp normal and perlu bersyukur. Tapi saya confius

Normal awak. Saya pon 5w6d takde alahan teruk cuma kurang selera makan dan pening2 je takde muntah2

normal