7w boleh buat aktiviti snorkeling or naik boat?

Hello mommies nak tanya, this holiday mmg dah plan before pregnancy. Kandungan 7w boleh tak nak buat snorkeling kat laut?#firsttimemom

2 Balas

Naik boat dan snorkeling tu tengok pd kekuatan diri dan kandungan awak. Kalau boat melambung2 tu mungkin berisiko jika awak alahan dan kandungan sensitif. snorkeling tak pasti, tanya doktor atau instructor snorkeling. bg saya setakat terapung dan slow motion ok je. Cuti pantai timur ke barat musim tengkujuh ni? Hati2 ya! Mudahan semuanya selamat. Happy holiday.

Naik boat tu melambung kuat awak.. Terhentak2 atas boat.. Tak elok utk awal kandungan masih fragile lagi.. Hati hati