Keputihan jernih bercampur darah

Hi mommies nak tanya, dlm beberapa harini sy mengalami keputihan jernih + darah. Sy confused, adakah sy sedang mengalami ovulasi atau mmg tgh subur. Or sy ada simptom2 penyakit lain ye? Boleh bantu sy tak? InshaAllah sy akan ke klinik utk check. Sbb kuantiti dia agak byk dan mengganggu aktiviti harian. Sampai sy kena pakai pads 🥲 last bersama 15/2/2024. Dan kebetulan sy baru je consume coq10. Adakah coq10 ni memberi effect mcmni? Sbb sy tak pernah jadi camni sebelum ni. #ingintahu #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

2 Balas

Cuba upt dlu sis...Kalo positive sis pregnant mgkn...Kalo negative mgkn period..mgkn Bulan ni cycle sis berubah sbb Ada consume minuman Tu...kdg² supplement ni boleh menyebabkan Kita punya cycle period terganggu jugak sis ..sy penah consume mamariam before consume Tu period sy okay cycle day Pon okay..after hbs 1botol stgh period dah xdtg bila upt negative..pastu cycle jadi xbetul pulak masa Tu..jadi sy stop selepas hbs botol kedua..jadi apa2 supplement ni ats bdn jugak sbnrnya...apa² Pon sis cuba dlu ye upt...and jaga diri..semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye..☺️

4mo ago

inshaAllah sy akan check upt

try cek upt

4mo ago

boleh jadi jugak..