Ramen boleh mkn tak?

Hi mommies. Nak tanya boleh ke mkn ramen waktu first trimester ni. Teringin ah nk mkn. Tapi igt nk mkn yg chees atau carbonara je sbb kurang sikit pedas #advicepls

10 Balas

buat rasa 2 mulut boleh la sis, takut perut tak selesa awl prgnant, kalau sya nk makan kdg takut sngt, takut jdi ap2, bukan mintak la tapi berhanti2. Saya pulak lama dah stop caffien dri tau prgnant hri tu, teh ais lagi tak sentuh, sbb tak berani sngt, sbb sblum ni, saya kuat caffien awl khamilan so gugur, tapi tak boleh dijadikan sbb sya gugur, mgkin bukan dri pmakanan kita