Berurut selepas czer

Hi mommies nak tanya. Bila boleh start mengurut selepas bersalin czer ye? Saya selamat bersalin 14/3 haritu. Ni tukang urut saya dah tanya bila nak start mengurut. Biasanya mommies yang pernah bersalin czer hari ke berapa mengurut? #perlupandangan

4 Balas

tarikh kita sama lah 14/3. Saya mengurut dengan CL lepas seminggu bersalin..start isnin lepas 20/3 sampai ahad ni..alhamdulillah perut rasa selesa sikit..