makan maggie

Hi mommies. nak tanya bahaya ka kalau makan maggie hari2 , sebab setiap petang mesti rsa mau muntah, nasi pn xdpt mkn. maggie ja😢 ble masuk skrg pregnant 6w .. #bantusharing #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

first trimester eh? same la.. nak makan nasi pun sikit2,bau nasi pun takleh. cuba makan benda lain mcm pasta ke..oat .. saya dulu, makan nasi ... then kalau ada rasa nak muntah, makan benda manis/masam mcm buah ke.. elakkan makan mee maggie. bahaya utk ksihatan baby .. okay? stay strong.. trimester ke2 nanti, boleh makan balik..

try mkn bhn grg koeyteow mee... maggie kerap2 pn xelok.. kalau saya dlu alahan trok smpai brt mnurun stiap bulan... msk nasi msti kluar blk... tp saya mkn bnda lain... mkn laksa bhnsup maggie pn ada cuma xstiap hari