Pamperssss

Hello Mommies , nak tanya apa beza antara drypers wwd dgn classic tu ya ? Mana yg lebih bagus antara ni dua ? Or any suggestion for pampers yg bagus & murah #seriusnanya #firstmom #firstbaby

Pamperssss
7 Balas

wee wee dry ade line indicator, so blh tau anak dh kencing berak ke tak. classic takdek line indicator. dua2 blh tebus point dkt website dia. anak2 sye pkai drypers tak bocor, xdek ruam. sye slalu beli kt shopee/tiktok sbb murah. kalau kt kedai mahal skit.

5mo ago

Btul . Bli hjung buln dpt 90 je 4pack

sy beli kat speedmart. wee2 dry mahal sikit dari classic. masa anak newborn guna classic. skrg anak nak masuk 4 bulan, guna wee2 dry. bg sy, dua2 pun okay. cuma wee2 dry comel pattern dia dr classic. setakat ni anak guna jenama drypers, x pernah kena ruam lagi.

maaf menyelit, saya nak tanya untuk pampers better beli size newborn atau s ya. sbb taktau size baby lahir nanti berapa kan, ke beli sikit2 dulu yy size newborn tu. tq in advance

5mo ago

beli 1 pek size S pun dh ckup untk mula2. blh try request sample jgk dkt brand yg sis nk pakai. tp kalau brand petpet cutting die jenis kecik.

ank sy guna drypers wwd dngn classic ni dri NB smpai skrng dh 6bln ..Alhamdulillah ok xde masalah

yg classic takde line indicator wwd ada, stakat guna classic bau pee kuat sgt

5mo ago

@eikasha 🤣 sy dulu dh la beli besar, sabar jee lalui hari2 yg penuh bau 😅😅😅 tp beli jgk yg lain utk pakai bila keluar, classic pakai kat rumah je, takpe laa mak sorang je yg bau nak oi

diapex