Macam bunyi kahak

Hi mommies, nak tanya. Anak saya baru 19 hari. Dia kalau tidur mcm bunyi dengkur. Bunyi nafas. Mcm ada kahak. Saya ada buat nose cleaning. Tp tkde apa yg keluar. Dia suka tersedak. Kadang luak susu. Saya nak tahu itu normal utk newborn atau saya kena cuba lgi nose cleaner banyak kali?

1 Balas

kdg luak susu or tersedak susu y jd camtu..sy prasan jgk bb sy..mse sblm tersedak susu laju tu idung die xde pun bnyi cam block..mcm ada ingus..tp lepas tersedak bbrpa Kali jd camtu.ikut xde selsema.so sy ada try pkai myk roll youbaby n wagas oil bb kt dada n blakang alhamdulillah nmpk dah Ade perubahan